Camping Telt Ved Fjord 1

Hvor ligger de mest populære campingplassene i Norge?

Norge har mange flotte campingplasser som er populære blant turister og lokalbefolkningen. Noen av de mest populære campingplassene i Norge er:

Preikestolen Camping – Beliggende i Rogaland, nær den berømte Preikestolen fjellformasjonen. Denne campingplassen er populær blant turgåere og fjellklatrere.

Lofoten Camping – Beliggende i Nordland, i nærheten av vakre fjorder og fjell. Denne campingplassen er populær blant naturelskere og fiskeentusiaster.

Sognefjord Camping – Beliggende i Sogn og Fjordane, ved bredden av den majestetiske Sognefjorden. Denne campingplassen er populær blant båtentusiaster og naturelskere.

Korsvika Camping – Beliggende i Trøndelag, ved kysten av Trondheimsfjorden. Denne campingplassen er populær blant familier på grunn av sin vakre beliggenhet og nærhet til Trondheim by.

Kjørnes Camping – Beliggende i Vestland, ved bredden av Jostedalsbreen, Norges største isbre. Denne campingplassen er populær blant turgåere og skientusiaster.

Det er imidlertid viktig å merke seg at populariteten til campingplasser kan variere fra år til år, og det er mange andre flotte campingplasser i Norge som også er verdt å besøke.